Mijn verhaal
Opgegroeid in Arnhem en omgeving en na mijn studie (HBO Bedrijfskunde) verhuisd naar Utrecht, maar inmiddels woon ik alweer een aantal jaar in de mooie stad Deventer.

Mijn carrière begon bij Douwe Egberts in de verkoop en marketing. Daarna heb ik een aantal jaren aan de bureaukant gewerkt bij design-, advies en implementatiebureaus. Vanaf 2005 ben ik als zelfstandige begonnen en met een klein intermezzo heb ik voor uiteenlopende organisaties projecten en interimopdrachten vervuld. De laatste 10 jaar veel in de financiële en energie sector.

Een greep uit mijn opdrachtgevers: ING Nederland, ECN/TNO, Triodos Bank, ABN AMRO en CCV Benelux. Daarnaast doe ik namens een kennisinstituut online communicatieprojecten en adviseer ik over arbeid en zorg en vaderschap. We doen dat vaak in opdracht van één of meerdere ministeries in een samenwerkingsverband met een aantal andere organisaties zoals WomenINC en Rutgers.

De afwisseling van opdrachtgevers en de vastigheid van langlopende projecten maken dat ik breed inzetbaar ben en allerlei ervaringen meeneem.

Nog even wat persoonlijke informatie. Ik ontmoette mijn grote liefde tijdens een van mijn vele roeievenementen. Zij woonde ook in Utrecht en van het een kwam het ander, onder andere 3 prachtige kinderen waarvan er nog 1 studeert. Na een periode in Twente wonen we nu in Deventer. Je vind me daar heel regelmatig op de IJssel, want roeien doe ik nog steeds. Ook op de wateren in de rest van het land en daarbuiten trouwens. Verder vind je me vaak in de keuken, koken en bakken zijn mijn hobby’s en dat ontspant me na een drukke dag.